uTorrent Remote pentru Android

Publicat pe 7 feb. 2011 - 19:53 de Mîrzac Iulian

Nu, nu va ganditi ca veti downloada prin intermediul telefonului date imense prin sistemul oferit de torente. Banda oferita de retelele de telefonie mobile nu a ajuns la asemenea performante si acesta este doar unul dintre motivele multiple pentru care nu s-a implementat tehnologia pe dispozitive mobile. Cu toate acestea compania care produce uTorrent – BitTorrent, Inc. – a dat publicitatii aplicatia uTorrent Remote care te ajuta sa-ti administrezi downloadurile de pe desktop direct de pe telefonul tau cu sistem de operare Android. Pe langa administrarea downloadurilor aplicatia poate face streaming catre telefon mobil filmele, sau fisierele audio pe care le-ai downloadat.

Aparut prima oara la CES 2011 uTorrent Remote va functiona doar daca folositi pe Desktop ultima versiune de uTorrent 3.0, care este momentan in stadiul alpha de productie.

utorrent-android-qr

uTorrent Remote QR Code

Aplicatia Android are butoanele de baza a lui uTorrent, dupa cum se vede si in imagine. Puteti adauga un torent, sterge, porni/opri, le puteti clasifica dupa download, upload, toate.

Pentru a utiliza streamingul dupa ce ati instalat uTorrent 3.0 alpha, trebuie sa mergeti la Web section din meniul Preferences, si sa alegeti un username si o parola, pe care apoi sa le introduceti in uTorrent Remote. Deci daca ati mai folosit pagina web de administrare a torentelor se procedeaza la fel.

Daca apasati pe un torent dintr-o lista, vor aparea informatii detaliate despre acesta, informatii ce includ: statusul, viteza de download si upload, marimea fisierelor si cat s-a downloadat pana acum.

Si inca ceva putin off-topic. BitTorrent isi promoveaza site-ul Vodo cu continut gratuit, un loc din care oricine poate downloada torente distribuite legal.

android-uTorrent-remote

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: