Update major pentru tableta Notion Ink Adam

Publicat pe 29 mai 2011 - 22:39 de Tita Mihai

Notion Ink pregateste doua update-uri majore pentru tableta Adam, acestea urmand sa apara saptamana viitoare. Software-ul Eden versiunea 1.5 va contine peste 150 de modificari. Tableta  Adam are un procesor dual core de 1 Ghz Nvidia Tegra 2 si un display optional Pixel Qi (care  se vede foarte bine in conditii de lumina naturala puternica). Desi mare majoritate a tabletelor  cu procesor Tegra 2 ruleaza sistemul de operare Android Honeycomb, Adam nu se afla printre ele (deocamdata) deoarece la momentul aparitiei sale pe piata, sistemul de operare Honeycomb nu se afla inca pe piata.

Software-ul Eden a fost dezvoltat pentru Android 2.x si a fost bine primit in general de catre public. Eden versiunea 1.5 va include si cateva aplicatii printre care browser-ul Dolphin si aplicatia Amazon Kindle eBook reader. Un update pentru Honeycomb urmeaza sa fie lansat undeva pe la sfarsitul lunii iunie. Cererea pentru tableta Adam este mai mare
decat pot cei de Notion Ink sa ofere. Stocurile au fost golite aproape imediat de la punerea sa pe piata.

Iata si cateva detalii tehnice:

  • Procesor – dual core Nvidia Tegra 250
  • Display – 10 inci cu rezolutia de 1024 x 600 pixeli
  • Camera foto – 3.2 megapixeli cu autofocus
  • Conectivitate – WLAN, Bluetooth, WWAN 3G HSPA
  • Senzori – accelerometru, GPS, compas digital

 


Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: