Prima tableta de 7 inci cu Honeycomb – ViewPad 7.x

Publicat pe 30 mai 2011 - 22:52 de Tita Mihai

Ca tot vorbim despre ce o sa mai putem la admira la Computex saptamana aceasta, tot la  Computex am putea sa asistam si la lansare primei tablete de 7 inci cu sistem de operare Honeycomb. Acer a amanat lansarea tabletei sale Iconia Tab A100 din cauza unor incompatabilitati dintre unele aplicatii si Honeycomb. Acer planuia sa lanseze Iconia Tab A100 in mai.  Profitand  de problemele lui Acer si a celorlalti competitori, ViewPad 7x ar putea fi incoronata drept prima  tableta de 7 inci cu sistem de operare Android Honeycomb.
ViewPad 7.x de la ViewSonic va rula Honeycomb si va avea un procesor Tegra 2 de la Nvidia. Alte caracterisitici includ WiFi, HSPA+ si un port HDMI. Display-ul tabletei va avea o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Greutatea tabletei  va fi de 380 de grame. O data de lansare exacta nu se cunoaste deocamdata, din nou va trebui sa asteptam declaratiile oficiale a celor de la ViewSonic in cadrul  targului Computex.

 

 


Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: