Update la Windows 8.1

Publicat pe 9 apr. 2014 - 23:54 de Mîrzac Iulian

Windows 8.1 Update

Microsoft a lansat la BUILD evenimentul destinat developerilor și update-ul la sistemul de operare Windows 8.1 în timp ce suportul tehnic pentru Windows XP a fost oprit. Update-ul la noua versiune se poate face gratuit de către utilizatorii care au deja Windows 8 instalat care aduce cele mai noi funcții dezvoltate de Microsoft.

Noua versiune a sistemul de operare va recunoaște pe ce device rulează. Mai exact atunci când va rula pe tabletă interfața Metro optimizată pentru touchscreen va fi lansată.

„Update-ul la Windows 8.1 aduce o mulțime de îmbunătățiri care permit o experiență mai convenabilă pe dispozitive touch sau pe PC-uri care folosesc tastatura și mouse. De asemenea s-au adus îmbunătățiri  pentru clienții business, se accelerează procesul de dezvoltare de noi aplicații, iar într-un final producătorii de terminale mobile vor oferi produsele mai ieftin.”

Pe interfața de Start dacă apeși click dreapta pe unul din pătrate vei avea acum o multitudine de opțiuni din care vei putea alege (pin, unpin, uninstall, etc.). Din acest moment vei putea boota din nou către interfața Desktop obișnuită pe care o aveai și pe Windows 7, iar aplicațiile instalate prin Windows Store vor putea fi afișate în taskbar.

Mai multe informații despre finisajele făcute sistemului de operare Windows poți afla în videoclipurile de mai jos.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: