Viitorul update iOS 9.1 este promițător

Publicat pe 17 oct. 2015 - 8:42 de Mîrzac Iulian

iOS 9.1 Beta 5

Tocmai ce am instalat ultimul update disponibil în stadiu public beta. Este vorba de iOS 9.1 Beta 5. Update care cere 1.6 GB spațiu disponibil pe device și care ar repara multe buguri, și ar aduce câteva modificări de sistem. Principalele bug-uri țineau de timpul de răspuns la deschiderea aplicațiilor în general. La Spotlight Search era mai evident atunci când se deschidea, pornirea camerei, sau deblocarea cu TouchID, dar și alte câteva acțiuni care pe terminalele lansate în anii anteriori dădeau de furcă.

O altă problemă pe care unii utilizatori o acuză după update-ul la iOS 9 este cea a autonomiei.

La mine pe iPad Mini Retina pare în primul rând că timpul de răspuns la deschiderea aplicațiilor a fost îmbunătățit. Nu am cum să vă demonstrez pentru că nu am mai multe telefoane mobile însă tipul de mai jos are mai multe versiuni iPhone cu diferite instanțe de iOS 9 instalate. De la update-ul public iOS 9.0.2 până la ultimul update beta pe care l-am instalat și eu iOS 9.0.1 Beta 5. Așadar în videoclip puteți vedea cum merge ultimul update iOS 9.1 Beta 5 care cel mai probabil va fi disponibil și în varianta finală până în Noiembrie pentru toată lumea.

Puteți vedea Touch ID și alte aplicații cum pornesc mai repede, sper că și autonomia să crească ușor, există comentarii pe internet al unor fani care spun că au obținut cea mai bună autonomie de când folosesc iPhone cu acest iOS 9.1 Beta 5, dar să vedem ce impact are pentru mai multă lume nu doar pentru o persoană sau 5.

Alte modificări țin de emoticoanele noi cu degetul mijlociu :), niște imagini wallpaper noi, precum și suportul pentru Live Photos și iPad Pro / Apple Pencil.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: