Vezi cum merge Tesla S pe autopilot!

Publicat pe 17 oct. 2015 - 10:38 de Mîrzac Iulian

Tesla S

Tesla S a primit un update atât de mare încât te face să simți din plin că banii dați la achiziție pe mașină merită din plin. Plus că stațiile de încărcare Tesla din România am înțeles că vor crește în anii următori. Funcția autopilot nou activată printr-un update software permite mașinii să se conducă aproape în totalitate singură.

Dacă pe mașinile tradiționale autopilotul reglează viteza între mașini, eventual la cele mai avansate mai schimbă și benzile Tesla S acum este capabilă să mențină banda, să schimbe benzile, să facă parcare laterală, să împiedice niște eventuale coliziuni, să frâneze și accelereze la semafor.

Cei de la canalul de YouTube Jalopnik au testat noua funcție în New York și se pare că este bine finisată. Pe display-ul de pe bord vezi cum senzorii interacționează cu mediul înconjurător din trafic și oferă informații utile pe interfața grafică cum ar fi distanța dintre autovehiculul din față și Tesla, te atenționează când dorește să execute anumite comenzi vizual pe interfață, dar și auditiv însă doar dacă apare o urgență.

Ce nu poate să facă încă Tesla S este să recunoască semnele de circulație, și probabil că nu va merge în orice condiții, adică va trebui șoseaua să fie marcată corect (benzile albe, alte marcaje). Deci nu este 100% autonomă și mai este cale lungă până acolo însă aduce multe lucruri dorite de șoferii Tesla.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mîrzac Iulian 17/10/2015 at 14:41 - Reply

    Tesla-urile se pot încărca și la priza obișnuită din casă / garaj doar că durează mult mai mult, față de sistemul mai rapid disponibil la stațiile de încărcare.

  2. Best Review 17/10/2015 at 12:48 - Reply

    Foarte fain! Tesla E va avea un pret in jur de 30.000$. Sunt convins ca multi romani se gandesc sa cumpere una.. pana isi dau seama ca nu au unde sa o incarce in Romania.

Postează un comentariu: