Companii de Tehnologie participante la Angajatori de TOP Timișoara

Publicat pe 16 oct. 2015 - 16:01 de Mîrzac Iulian

Angajatori de top Timisoara

Se fac angajări în IT&C asta o știe toată lumea, însă care sunt companiile care caută acum angajați și pe ce posturi. Despre asta îți voi povesti în acest articol. Astăzi și mâine la Timișoara sunt deschise peste 2000 de oportunități de joburi pe domeniile: IT&Telecom, Automotive, Inginerie, Logistică&Transporturi, Construcții&Producție.

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri asăzi, 16 octombrie între orele 10.00-18.00 și sâmbătă, 17 octombrie între 10.00-17.00, iar accesul se va face pe baza CV Barcode printat într-un singur exemplar. Dacă intri pe hipo.ro la secțiunea dedicată CV Barcode și îți descarci CV-ul până pe 12 octombire, ai șansa să câștigi un iPhone 6! Poți accesa secțiunea dedicată acestui concurs pe www.hipo.ro.

Companiile din domeniul IT&C care au venit la cel mai mare târg de carieră din vestul țării, Angajatori de TOP Timișoara sunt: ATOSS Software, Microsoft, RapidSolution Software, Elster Rometrics, ACI WorldWide, ALTEN Romania, BearingPoint, Alcatel-Lucent, Plan.net Technology, IBM, Lingo24, SSI Schaeffer, Virtual 7, Atos IT, Beespeed, IT Vizion, Netex Consulting, SSI, Krohne Solutions, SafeFleet, berg COMPUTERS, Isoftbet.

Celelalte companii care recrutează sunt:

 • Companiile din industria Automotive: HELLA, Valeo Lighting Injection, Mahle, Continental, Yazaki Component Technology.
 • Companiile din domeniul Inginerie: Flex, Frigoglass, Ipso, Zoppas Group, Huf Romania, Plexus, National Instruments, AEM, ELBA, dalli Group, Arcadis Project Engineering.
 • Companiile din domeniul Logistică & Transporturi: DB Schenker, Hartl Connect, cargo-partner.
 • Companii din domeniul Construcții & Producție: Smithfield Romania, Barum Automotive, Arabesque.

Cele mai multe joburi sunt pe IT&C cu un procent de 29.9% dintre joburile disponibile.

La eveniment, candidații vor putea să interacționeze cu angajatorii, dar vor avea oportunitatea să participe și la workshop-uri și conferințe tehnice. Printre workshop-urile tehnice la care te poți înscrie sunt cele susținute de IBM, Continental și Flex.

 • IBMDiscover the IBM world TechLab (sâmbătă, 17 octombrie, ora 11:00) – Reprezentanții IBM vor oferi informații cu privire la un internship a cărui activitate va consta în implicarea în proiectele reale pe care le desfășoară compania. În cadrul acestuia, candidații își vor dezvolta cunoștințele și abilitățile existente, dar vor lucra și cu tehnologiile de vârf alături de profesioniștii din această industrie.
 • Continental – Trust is Good, Test is Better – Testarea în Automotive TechLab (sâmbătă, 17 octombrie, ora 11:00 – participanții vor interacționa direct cu specialiștii companiei Continental care îți vor vorbi despre cum îmbină compania procesul de dezvoltare software cu cel de testare pentru a realiza cele mai performante soluții pentru afișajele de pe bordurile mașinilor. Mai mult, ei vor descoperi câte erori pot apărea într-o aplicație tipică automotive.
 • Flex Live Smarter (sâmbătă, 17 octombrie, ora 15:15) prin participarea la acest SkillShop, vizitatorii vor afla cum miniaturizarea, interconectivitatea și recoltarea de energie ajută la dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii.

Tor în cadrul Angajatori de TOP Timișoara se vor desfășura și Conferințele TechTalks, unde participanții vor putea afla despre planurile de dezvoltare a angajaților, implementate de cele mai mari companii din țară. În cadrul TechTalks candidații vor fi puși la curent cu detalii despre pozitiile disponibile sau programele de internship, deschise în cele mai inovatoare companii IT și Tech, dar vor descoperi și ultimele noutăți în aceste domenii.

De asemenea, grăbește-te și înscrie-te la Conferințele TechTalks Timișoara:

 • Agile Estimating and Planning ( sâmbătă, 17 ocotmbrie, începând cu ora 00) – Csaba Patkós – Software Developer la Syneto și Cristian Boldișteanu – Manager la SmartValue Services, vor discuta pe baza unor studii de caz și vor vorbi despre provocările apărute în urma utilizării metodologiei Agile. Va avea loc o dezbatere între acești specialiști care au o experiență relevantă în planificarea și managementul proiectelor.
 • Key influencers shaping the software industry in Timișoara (sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 14.00) – în cadrul acestei conferinte, reprezentanții companiei IBM vor prezenta studii de caz despre cele mai noi tehnologii care pot fi implementate în industria software, iar Toma Peiov – Software Group Leader, în cadrul Yazaki Technology Components, va discuta despre importanța automatizării în dezvoltarea și testarea de software în Automotive.

Află mai multe despre Conferințele TechTalks și workshop-uri la secțiunea dedicată acestor conferințe pe www.hipo.ro .

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Mîrzac Iulian 03/11/2015 at 12:51 - Reply

  Este competitie mare pe angajati sunt sigur. Nu stiu cum vor supravietui micile companii.

 2. YourMag.ro 03/11/2015 at 10:54 - Reply

  Acestea sunt companiile care ne fura noua angajatii :)

  Deaceea nu mai gasim sa angajam pe nimeni :)

  Nu am zis din rautate, dar si noi am cautat mult timp sa ne gasim angajati, chiar daca domeniile difera intr-un fel, ei au treaba lor, noi vindem online produse IT.

  Frumos articol.

Postează un comentariu: