Un nou serviciu pentru trimitere de SMS-uri gratuite !!!

Publicat pe 19 ian. 2008 - 16:14 de Mîrzac Iulian

           In aceasta perioada a fost lansat un nou serviciu gratuit de trimitere sms dupa ce si www.apropo.ro si-a lansat acest tip de serviciu dar care se rezuma la un sms pe zi. Compania de web design Gravity Design a lansat saptamana aceasta saptamana acest serviciu pentru SMS-uri gratuite, sustinute prin publicitate, de pe urma caruia se asteapta la venituri de 50.000 de euro in primul an.
Numele site-ului este www.PubliSMS.ro, iar investitia initiala se ridica la circa 3.000 de euro.

Prin intermediul PubliSMS, utilizatorii pot trimite zilnic cate doua SMS-uri gratuite care contin la inceput mesaje publicitare de cate 30 de cuvinte.

Veniturile site-ului vor proveni de la advertiserii care au posibilitatea de a cumpara intre 100 si 200.000 de SMS-uri, contra unui cost de 8,33 euro, respectiv 16.660 euro. Conform lui Marius Dosinescu, manager si actionar majoritar al Gravity Design, afacerile generate in primul an de catre PubliSMS.ro ar putea ajunge in jurul cifrei de 50.000 euro.

Site-ul nu functioneaza insa decat daca exista advertiseri interesati sa achizitioneze spatiu in SMS-uri. Utilizatorii pot trimite numai atatea SMS-uri cate au fost rezervate de advertiseri. In cazul in care site-ul ramane temporar fara clienti-advertiseri, compania va subventiona un numar maxim de 100.000 SMS-uri, prin intermediul Floridelux.ro sau al altor proiecte proprii, a spus Dosinescu.Deocamdata, Floridelux.ro, creat tot de Gravity Design, este unicul client pentru PubliSMS.ro. Floridelux.ro a cumparat 2.475 de „unit-uri”, adica echivalentul a 2.475 de SMS-uri care pot fi trimise de utilizatori. „Pana cand vom perfecta contracte cu clienti din exterior, ne autopromovam propriile proiecte prin intermediul site-ului PubliSMS.ro”, a spus Dosinescu.

La inregistrare, utilizatorii trebuie sa ofere informatii personale, inclusiv numarul de telefon mobil. Printre serviciile oferite advertiserilor de Gravity Design se pot astfel numara si campanii de promovare targetate, in randul utilizatorilor site-ului, in functie de criterii precum varsta sau sex.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: