Succesorul lui Vista ar putea fi lansat in 2009

Publicat pe 19 ian. 2008 - 12:33 de Mîrzac Iulian

Vista

Stiti cum e in industria IT cum ai avut succes cu un produs abia lansat cu atat trebuie sa lansezi mai repede un alt produs si mai bun, mai evoluat, si mai eficient pentru a te mentine in frunte. Si avand in vedere ca Vista a fost lansat la inceputul lui 2007 deja ne intrebam, cand or sa apara vesti despre noul sistem de operare supranumit „Windows 7 „. Acum asta nu inseamna ca numele va ramane acesta, pentru ca Vista a mai avut si alte nume printre care si „Longhorn”.Exista zvonuri ca succesorul Vista este deja in faza de planificare, „mai multe surse din industrie” zicand ca o versiune intr-o faza incipienta al asa numitului „Windows 7″ OS a fost deja distribuit ” partenerilor cheie ” si ca Microsoft are planificata o lansare in a-II-a jumatate a anului 2009.

Asta e un zvon „revizuit” avand in vedere ca pana acum se spunea ca Windows 7 isi va face debutul in 2010, dar pentru ca nici o lansare din industria IT nu e batuta in cuie dupa cum ne-am invatat minte, vom sti ca undeva dupa trei ani va aparea aceasta noua versiune.

Multi nu folosesc nici Vista inca, datorita schimbarilor doar de design si adaugarea mai multor noi tehnologii, care in fond ne chinuie PC-urile. Iar eu personal nu cred ca merita banii, pentru ca are multe, module, servicii, sau pur si simplu tehnologii software integrate care nu folosesc uitlizatorilor in general.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: