Traficul Live pe Google Maps pentru Bucuresti

Publicat pe 20 iun. 2012 - 13:41 de Mîrzac Iulian

Soferi aruncati-va GPS-urile de astazi Google Maps afiseaza si in Bucuresti traficul in timp real (live) pentru multe dintre arterele principale din Bucuresti. Daca pana acum erati nevoiti sa va folositi de alte gadgeturi, sau chiar PC de acum o sa puteti sa ajungeti mai repede la destinatie evitand zonele aglomerate. Informatiile despre trafic sunt preluate chiar de la utilizatorii de telefoane cu Android si care folosesc Google Maps si GPS-ul pentru localizare. In functie de viteza lor se stabileste viteza de circulatie si fluxul de masini.

Traficul va disponibil si pentru alte zone ale tarii, deja exista si pentru autostrazi informatii cu traficul, probabil se va extinde in viitor si in orasele mai mici. Si la Desktop si la versiunile mobile vor trebui activate optiunile din interfata. Dreapta sus gasiti optiunile in amandoua cazurile.

Google Maps

google maps trafic live in bucuresti

Trafic Live pe Android

google maps trafic live

Trafic Live pe Desktop

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: