Toshiba Thrive 7″ este deja pe piata din SUA

Publicat pe 8 dec. 2011 - 21:56 de Mîrzac Iulian

Toshiba Thrive varianta de 7 inci este deja disponibila pentru achizitie dar deocamdata nu si in Romania. Acest model era asteptat a fi lansat in decembrie inca din vara cand au aparut zvonuri. Noua tableta de dimensiuni mai mici se gaseste la 450$.

Pretul indicat de un site de comert electronic din America este destul de mare si ne asteptam ca pretul real sa fie mai mic pentru ca varianta de 10″ se vinde la 369$ versiunea cu 8GB. Un pret real ar fi de 300$ sau ceva de genul.

Specificatiile lui Thrive 7″ sunt deja binecunoscute:

  • procesor de 1 GHz Nvidia Tegra 2
  • memorie interna de 16 sau 32GB
  • Android Honeycomb 3.2
  • ecran cu rezolutie de 1280 x 720 pixeli
  • doua camere foto

HTC Flyer cu WiFi, un exemplu bun din oferta de tablete, costa acum ~1400 lei, deci Toshiba sa speram ca se va ghida si dupa pretul pietei cel putin asa ar fi logic.

Sa nu mai amintim si de Amazon Kindle Fire care am testat-o saptamana trecuta costa 1.099 lei si are tot diagonala de 7″ ? Sunt cateva exemple de tablete numai bune pentru vizualizat continut multimedia (videoclipuri, poze, e-book-uri, reviste, etc.). Dar va amintim ca aceste exemple de tablete sunt limitate si nu aveti acces la toate aplicatiile din Android Market, va trebui sa mesteriti putin la ele daca vreti acces complet la toate aplicatiile.

Puteti citi aici reviewul nostru la Toshiba Thrive 10″.

Toshiba Thrive 7

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: