Câștigă 2.500 euro la DevHacks pe 21-22 noiembrie!

Publicat pe 5 nov. 2015 - 8:57 de Mîrzac Iulian

vizual devhacks

Mi-a plăcut sloganul din comunicatul de presă: „Schimbă realitatea locală și câștigă 2 500 euro la DevHacks, pe 21-22 noiembrie!”

DevHacks este așa cum bănuiți un hackathon care se va desfășura timp de 24 de ore. Se întâmplă la Biblioteca Națională din București. Participanții vor coda pentru a găsi soluții inovatoare pentru societate.

Se așteaptă 400 de profesioniști IT și dezvoltatori software care vor realiza aplicații pentru unul din domeniile: Sănătate & Fitness, Educație, Smart City (oraș inteligent, tehnologizat). Se potrivește perfect cu domeniile care duc lipsă de inovație în comparație cu domeniul tehnologic software / hardware în care se investește masiv.

Tema și direcția de dezvoltare a soluțiilor va fi stabilită chiar în dimineața evenimentului, se vor alege 78 de echipe și participanții vor fi îndrumați de specialiști din companii de top de IT. La final se va alege o echipă câștigătoare care va obține un premiu de 2.500 Euro. Partea frumoasă este că celelalte echipe vor primi alte premii și suport din partea companiilor pentru a-și implementa soluțiile la care au lucrat în timpul hackathon-ului.

Cine poate participa ?

Profesioniști IT, studenți sau tineri care au cunoștințe într-unul din limbajele de programare: HTML/CSS, JavaScript, Java, C/C++/C#, Phyton, Ruby, iOS, Android și altele. Pe lângă aceasta trebuie să îți dorești o provocare (#challengeaccepted), să lucrezi în echipă cu ceilalți programatori dar și să fii odihnit, pregătit să reziști 24h.

Înregistrarea se poate face aici până pe 9 Noiembrie fie ca participant individual fie ca echipă direct. Rezultatele selecției vor fi anunțate pe 14 noiembrie.

Companiile care vor fi reprezentate prin mentori și evaluatori la eveniment vor fi Accenture, IBM, PayU și Teamnet. Un important suporter al evenimentului este Brainspotting, companie de recrutare în domeniul IT.

Agenda completă a evenimentului o veți putea vedea pe site-ul evenimentului.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: