Tocmai.ro contraatacă cu Livrare gratuită

Publicat pe 23 apr. 2014 - 16:44 de Mîrzac Iulian

Livrare Gratuita Tocmai.ro

Mercador.ro (Noul OLX.ro) a marcat pe foarte mulţi utilizatori din ce îmi dau seama nu pentru că au fost difuzate zeci de reclame asemena Tocmai.ro, ci şi pentru că procesul de publicare al unui anunţ era mult mai uşor. De aici şi până la strângerea publicului care vinde ieftin şi rapid nu a mai fost mult.

Tocmai.ro atacă într-un moment bun când lumea este puţin confuză de noul branding OLX adus lui Mercador şi lansează un serviciu la care am impresia că nu se aştepta nimeni: Livrarea Gratuită !

Ce nu am observat până acum chiar dacă aveam un cont pe Tocmai.ro a fost aplicaţia de iOS care pare muult mai eficientă în comparaţie cu site-ul lor (poate mai simplă ca aplicaţia OLX.ro de iOS) şi care foloseşte o interfaţă grafică foarte asemănătoare cu a sistemului de operare Windows Phone adică mai minimalistă.

În opinia mea Tocmai.ro are acum un mare avantaj în faţa OLX.ro. Probabil va livra până la sfârşitul anului mare parte din produsele achiziţionate între judeţe.

Limitările oficiale sunt:

Beneficiezi de 5 livrări gratuite lunar, dacă trimiţi în localitatile standard FAN Courier, colete de până în 10 kg cu dimensiunile maxime: lungime 100 cm, lăţime 60 cm, înălţime 50 cm).

Banii pe vânzare îi primeşti în două sau trei zile înapoi prin curier.

Sunt curios ce costuri vor fi pentru livrările gratuite că mă gândesc că atenţia s-a mutat pe Tocmai.ro.

P.S. Clienţii au voie să verifice coletul înainte să plătească la curier. Alte Intrebări Frecvente găsiţi aici.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: