Mercador.ro devine OLX.ro !

Publicat pe 14 apr. 2014 - 12:36 de Mîrzac Iulian

OLX.ro

Mercador.ro a ajuns poate cel mai utilizat site pentru vânzare/cumpărare din ţară. Parte din grupul Naspers, Mercador trece printr-o perioadă de rebranding şi fi redenumit în OLX.ro. Această mutare vine din decizia de a folosi acelaşi brand din seria de site-uri de anunţuri din mai multe ţări din Europa.

Okazii.ro cred ca a fost lăsat deoparte de mulţi vânzători ocazionali datorită complexităţii site-ului, dar şi pentru că exista o taxă de care toată lumea fuge. Nu spun că nu ar trebui să existe o taxă, dar utilizatorii au găsit în Mercador tot ceea ce îşi doreau: anunţuri moka şi simplitate în a posta un anunţ chiar şi de pe telefon sau tabletă.

Nu cred că va fi o scădere mare poate una uşoară a traficului ţinând cont că utilizatorii vor fi redirecționați către olx.ro când accesează mercador.ro şi vor începe o mare campanie de informare a publicului despre rebranding.

Mercador.ro are în prezent aproximativ 4.3 milioane de vizitatori unici.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: