Începând de astăzi pană pe 26 octombrie, la everbuying se ține october sale cu o multitudine de gadgeturi la prețuri atrăgătoare, începând de la smartwatch-uri, routere wireless pană la media box, căști și smartphone-uri, cât să vă stârnească poftă de reduceri, așa că înainte de black friday.
Ca o selecție, între 20-23 octombrie menționăm: OnePlus Two 64GB ($398.89), Doogee Y100 Pro ($99.99), Harman Kardon ($99.99), Beelink X2 ($31.99); iar între 23-26: Meizu M2 Note ($147.49), Doogee Y100X ($71.99).
Nouă ne face cu ochiul OnePlus Two, așa că o să vorbim puțin mai pe îndelete despre acest smartphone.
Primul telefon de la OnePlus, și anume OnePlus One, a fost în lumina reflectoarelor printre device-urile anului 2014, fiind un telefon foarte apreciat datorită performanțelor de top, design și construcție la un preț foarte accesibil, un veritabil flagship killer. Review-ul nostru îl găsiți pe acest link.
Anul acesta, OnePlus vine cu succesorul, și anume OnePlus Two, un terminal așteptat de foarte mulți entuziaști ai smartphone-urilor cu android.
Specificații OnePlus 2
- Procesor: Qualcomm Snapdragon 810 64bit Octa Core
- GPU: Adreno 430
- RAM: 4 GB
- Capacitate: 64 GB
- Display: LTPS LCD, 5.5 inch, 16M culori, 1080 x 1920 pixels (~401 ppi)
- Cameră:13 MP, 4128 x 3096 pixels, stabilizare optică de imagine, autofocus laser, dual-LED Flash în spate și 5 MP în fată
- Rețea: 4G LTE Dual-SIM, Dual Stand-By (Dual Nano SIM)
- Baterie: 3300 mAh nedetașabilă
- Dimensiuni: 15.18 x 7.49 x 0.985 cm
- Greutate: 0.175 kg
- OS: Oxygen OS bazat pe Android 5.1
OnePlus Two pare a fi visul oricărui fan Android. Design-ul, construcția sunt bine închegate păstrând o oarecare similaritate cu OnePlus One ceea ce e bine, dându-i astfel o continuitate și o anumită identitate care te face să recunoști ușor că acesta este un telefon OnePlus.
Când vine vorba de specificații, se poate vedea că nu au făcut rabat la nimic din punctul de vedere al performanțelor. Deși procesorul Snapdragon 810 a fost în prin plan anul acesta datorită încălzirii excesive, cei de la OnePus spun că e mai “rece” că niciodată, însemnând că au rezolvat cumva această problemă (contează și partea software aici).
Că și trăsături speciale, trebuie menționat butonul acasă, care deși nu e chiar un buton fizic, fiind doar o “adâncitura” cu funcție capacitivă, ține loc și de scanner de amprente, fiind unul dintre cele mai bune de pe terminalele Android.
Nu știm de ce cei de la OnePlus, a căror slogan e “Never Settle”, au ales să nu introducă funcția, deja standard, NFC. Cu siguranță o să le lipsească multora pe viitor, mai ales în ceea ce privește Android Pay.
Că și sistem de operare, OnePlus 2 rulează Oxygen OS, o versiunea modificată a Android 5.1, cu anumite trăsături care le găsești de obicei în ROM-urile custom. De asemenea, telefonul pare a fi făcut pentru instalări de ROM-uri custom și va aduna cu siguranță o comunitate mare de modderi.
Poate că OnePlus 2 nu a mai făcut așa valuri ca atunci când au lansat primul terminal, însă este cu siguranță un succesor demn și un terminal solid din toate punctele de vedere, pe care îl puteți achiziționa la un preț foarte bun.