TeamViewer pentru Android

Publicat pe 26 nov. 2010 - 16:44 de Mîrzac Iulian

Programul popular de remote control TeamViewer este disponibil din acest moment si pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, pentru a putea ajuta de oriunde persoanele puse in dificultate in fata calculatorului, totul prin intermediul ecranului touchscreen al smartphoneului.

Cum controlati un sistem de operare Windows, Mac, sau Linux doar prin intermediul unui touchscreen Android ?

Problema aceasta a fost rezolvata de producatorul  aplicatiei TeamViewer pentru Android intr-un mod ingenios. Pentru a misca cursorul mouseului doar trageti de acesta pe suprafata ecranului. Cursorul nu se  vamisca in timp real si pe ecranul desktopului. O atingere se efectueaza pentru un click stanga si o atingere cu doua degete inseamna click dreapta. Pentru afisarea tastaturii, apasarea butonului Alt/Crl, si alte taste speciale exista la baza ecranului mai multe butoane care fac fiecare din aceste lucruri, deci programul acopera tot ce este nevoie pentru indeplinirea taskurilor.

Cu alte cuvinte TeamViewer este sistemul perfect pentru momentul cand un prieten/ruda are o problema care trebuie rezolvata cat mai rapid, sau mai folositor atunci cand vreti sa intrati in calculatorul vostru pentru a trimite niste documente prin e-mail/file share (transfer.ro , fileupload.ro , dump.ro, filebox.ro ).

TeamViewer pentru Android

De mentionat este ca versiunea Android pentru a functiona necesita TeamViewer 6 instalat pe calculator si pentru a putea instala versiunea de mobil trebuie sa activati din telefon optiunea non-Market installations.

TeamViewer este gratuit pentru download pentru orice sistem (Windows, Mac, Linux, iOS, Android) si poate fi downloadat scanand codul QR din dreapta sau apasand pe butonul de mai jos.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: