MP3 Player sub forma de plasture

Publicat pe 26 nov. 2010 - 15:30 de Mîrzac Iulian

In ziua de astazi muzica ne urmareste peste tot. Multi dintre noi avem dispozitive mobile care redau fisiere mp3 (telefoane mobile, mp3 playere, media playere, etc.). Acest mp3 player se aplica pe piele ca un leocoplast medical de unde si numele Skinny Player. Designul acestui mp3 player a fost creat de Chih-Wei Wang si Shou-His Fu si deocamdata este doar un produs in faza de proiect.

MP3 playerul a fost conceput pentru a elimina riscul de a fi pierdut, necesitatea unei carcase/huse sau de a fi tinut in mana. Designerii s-au gandit si la calitatea „plasturelui” si a fost gandit pentru a putea fi aplicat de cate ori este nevoie, iar atunci cand acesta se murdareste se poate spala cu apa.

Dimensiunile acestuia sunt de 3 mm grosime, 30 mm latime si 80mm lungime si are un design foarte minimalist. DOar un singur buton de pornire/oprire, fara un minim next track. Skinny Player are pe „aripioare” incorporate difuzoarele flexibile. O problema enorma as zice eu este lipsa jack-ului de 3.5 mm pentru casti, pentru ca ar fi fost perfect sa zicem pentru alergat, sau pe bicicleta, ori in locurile mai zgomotoase.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: