SSD-uri 25nm mai ieftine de la Crucial

Publicat pe 27 apr. 2011 - 16:39 de Mîrzac Iulian

Clientii abia asteapta hard-disk-uri SSD construite prin procesul tehnologic de 25nm care sa aiba preturi mai accesibile, iar Crucial tocmai a lansat o serie de SSD-uri cu preturi cuprinse intre 130 ÔÇô 1000 dolari. Versiunea de 64 GB este cea cu pretul de 130$. Crucial declara ca aceste unitati sunt cele mai rapide pe care le-au lansat vreodata contrar testelor publicate pe internet de unele site-uri care aratau ca vitezele de citire sunt asemanatoare cu generatia precedenta. Noile m4 au viteze de scriere si performante generale mult mai mari. Clientii mai pretentiosi se vor uita la modelele de 128 GB si 256 GB cu preturi de 250$ si 500$ iar cei care nu se uita la bani vor alege un SSD m4 de 512GB cu pretul de 1000$.

Toate modelele sunt standardizate la 2.5 inci si suporta SATA 6Gbs si ating viteze de citire de pana la 415Mbs. Acestea vor fi in stoc in toata lumea in urmatoarea perioada asa ca puteti deja sa incepeti sa strangeti bani in pusculita daca vreti sa va faceti computerul super rapid.

crucial-ssd

Despre Autor

Sunt ini╚Ťiatorul proiectului ITnewz.ro ╚Öi scriu articole pe toate temele vizibile ├«n meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe pia╚Ťa din Romania. Facebook | Twitter

Posteaz─â un comentariu: