Splash Lite – player video HD

Publicat pe 16 iul. 2010 - 14:53 de Mîrzac Iulian

Va prezentam un nou video player pentru filme HD, player care se auto proclama Next generation player. Splash Lite este un player ca toate playerele video numai ca ce este o alternativa buna de a inlocui playerele obisnuite spre exemplu ca BSPlayer. Ceea ce este special la acest player este faptul ca foloseste un minim de resurse de 30% din procesor maximum fata de 40-50 % la alte playere. Unele surse spun ca acest player ruleaza filme HD 720p si pe procesoare de 1 GHZ.

Este destinat in special utilizatorilor cu cunostinte mai reduse si care vor sa mearga din prima fara sa foloseasca codecuri speciale, ori sa seteze diferite optiuni in player. Integreaza tehnologia EcoMode, tehnologie care va ajuta laptopul sa economiseasca energie pentru a rula cu pana la 40% mai mult timp decat in mod normal.

O functie in plus este posibilitatea de a vizualiza si posturi de televiziune live prin suportul pentru DVB-T pe care il are integrat.

Download – Splash Lite

Splash Lite

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: