Steve Jobs – Conferinta de pe 16 Iulie despre problemele de semnal al iPhone 4

Publicat pe 18 iul. 2010 - 11:12 de Mîrzac Iulian

Dupa cum se stie, in media peste tot au aparut dovezi video, foto si practice precum ca noul telefon lansat iPhone 4 al Apple are probleme cu semnalul atunci cand este tinut intr-un anumit mod in special, tinand telefonul mai strans cu mana stanga. Daca telefonul este tinut mai liber in orice alt mod telefonul nu are probleme de semnal.Cu toate acestea in urma conferintei, Steve Jobs demonstreaza cum problemele de semnal pentru iPhone 4 sunt foarte comune pentru si alte smartphone-uri de pe piata. Steve Jobs spune ca va oferi clientilor care au probleme de semnal carcase noi, sau daca problemele nu se rezolva, noi aparate iPhone 4.

Stefe Jobs mai declara ca si versiunile anterioare de iPhone au avut probleme de semnal ba chiar, iPhone 4 este telefonul cu semnalul cel mai bun pe care l-au creat, numai ca media nu a profitat atunci.

Primul film este o mica portiune din discurs in care spune ceea ce va face pentru clienti si cum a profitat media de aceasta slabiciune a iPhone-ului.

[youtube]ZudjL_p5vtg[/youtube]

Aici aveti toate cele 4 parti ale discursului lui Steve Jobs:

[youtube]e3Hy1cXwGhI[/youtube]

[youtube]Ukic840eC9g[/youtube]

[youtube]8T4OPJQc09I[/youtube]

[youtube]St9bHAhmd2E[/youtube]

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: