SpeedyFox – Măreșteți viteza internetului

Publicat pe 18 iun. 2013 - 22:23 de Benţalo Roman

Wallpaper-with-a-Pattern-605x298

Sunt sigur că ați observat că un browser nou instalat lucrează mult mai repede decât unul mai vechi de pe calculator. Indiferent dacă vorbim despre Firefox sau Google Chrome cu timpul ambele programe încep să meargă mai lent, consuma  mai multă memorie și dau un  raspuns întârziat la acțiunile voastre. Cu toate acestea, există un mod simplu de a reînvia browser-ul cu ușurință.

2013-06-14_12h51_14-520x302

Un mic program SpeedyFox poate cu un singur click accelera lucrul browserelor Google Chrome și Mozilla Firefox, precum Skype și e-mail client Mozilla Thunderbird. Nu există trucuri magice sau supranaturale. Ce se întâmplă este că toate aceste programe stochează date, istoricul de navigare, fișierele, cookie-uri, și așa mai departe sub forma unei baze de date SQLite.

De-a lungul timpului, această bază de date crește și se fragmentează, astfel încât programelor le este mai dificil să găsească informația necesară. SpeedyFox  defragmentează și comprimă datele, lăsând un impact pozitiv asupra vitezei.

După descărcare și rulare (programul nu are nevoie de instalare), veți vedea o casetă cu  browser-ele calculatorului. Distingeți browserele necesare și apăsați Optimize și SpeedyFox în câteva secunde va defragmenta datele și le va comprima.

Rețineți! Browserul va trebui să fie închis.

SpeedyFox (Windows, MacOS —  Firefox)

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: