Sony Xperia Z1 lansat la [IFA Berlin]

Publicat pe 7 sept. 2013 - 14:12 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia Z1

Unul din smartphone-urile cele mai asteptate la IFA Berlin a fost Sony Xperia Z1. Este urmasul lui Xperia Z smartphone care s-a facut remarcat datorita rezistentei sale la apa cu toate ca designul sau nu arata ca si al unui telefon rezistent la apa, este subtire si discret.

Nu a fost o surpriza ca a fost lansat acum. Au aparut articole cu presupusul design al smartphone-ului dinainte si chiar Sony lansase un teaser care anunta lansarea lui. Va fi disponibil in culorile negru si violet. Va include lentile Sony G (brand ce provine de la camerele foto compacte Sony). Senzorul de imagine este de 1/2.3 inch si va scoate imagini de 20.7 Megapixeli. Producatorul promite si un zoom de 3x fara pierdere de calitate, dar asta ramane de vazut.

Specificatiile de baza sunt dupa cum urmeaza: procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core cu frecventa setata la 2.2 GHz, 2GB RAM, 16 GB memorie interna expandabila cu un microSD, ecranul este de 5inch cu rezolutie FullHD, iar acumulatorul va fi de 3.000 mAh.

Sony Xperia Z1 spate

Sony Xperia Z1 apropiat

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: