Sony Xperia J – aparitie in media

Publicat pe 30 iul. 2012 - 18:45 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia J

Pentru ca se apropie evenimentul de pe 29 August a lui Sony organizat la Berlin in care se pare ca vor fi prezentate noi telefoane mobile deja incep sa apara imaginile cu prototipuri pe Internet, sa stim si noi la ce sa ne asteptam macar ca design. Un posibil device ce va fi lansat este Sony Xperia Jm model ST26i. Sursele descriu telefonul ca fiind un model entry-level de 4 inci cu rezolutia ecranului de 854×480 pixeli si un procesor single core tactat la 1Ghz, camera este de 5 Megapixeli cu un blit LED, iar sistemul de operare ce-l va avea preinstalat va fi: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Ar fi deci un competitor interesant pentru segmentul entry-level. Conform si imaginilor dezvaluite de site-ul ePrice, telefoanele vor avea un design al carcasei care ne duce cu gandul la telefoanele Nokia Lumia 800 sau Nokia N9, si tot ca seria Lumia vor fi disponibile in mai multe culori.

Pe moment cam astea sunt informatiile pe care le stim despre Sony Xperia J, va anuntam cand aflam mai multe. Ce parere aveti despre Sony Xperia J ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: