eMAG cumparat de Naspers !

Publicat pe 30 iul. 2012 - 14:36 de Mîrzac Iulian

Grupul media sud-african Naspers infiintat in 1915 care detine deja din 2009 in Romania afacerile: ePayment.ro (Acum PayU), Tizo.ro, Compari.ro, Trendzone.ro și Mercador.ro a anuntat astazi achizitia magazinului online eMAG.ro. Tranzactia este estimata la 100 Milioane de Euro.

Tot pachetul de actiuni pe care Sebastian Ghita impreuna cu Iulian Stanciu si Radu Apostolescu il detineau la eMAG dupa cum urmeaza: Radu Apostolescu 16.33%, Asesoft Web (Sebastian Ghita si Iulian Stanciu) 3%, iar Asesoft Distribution (Iulian Stanciu si Sebastian Ghita) 80.67% a fost cumparat de gigantul media.

Update:

Astfel, Naspers va deține 70% din acțiunile companiei eMAG, Iulian Stanciu 21,6% iar Radu Apostolescu va păstra 8,4% din acțiuni.

Compania romaneasca Dante International care administreaza site-ul si magazinul online eMAG.ro a avut vanzari record in perioada 2011-2012 si deja a pornit demersurile pentru extinderea afacerii in Bulgaria.

Comunicat de presa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: