OnePlus 3 și un nou gadget de realitate virtuală

Publicat pe 9 iun. 2016 - 8:11 de Mîrzac Iulian

OnePlus 3

OnePlus 3 este programat pentru lansare săptămâna următoare și există destule informații pentru a ne da seama cum va fi noul model. Au apărut noi imagini randate pe calculator cu viitorul smartphone care este arătat din mai multe unghiuri.

Aceste randări arată fidel detaliile expuse anterior: design la care se folosește metal, o cameră foto principală mai mare și un port USB-C. Muchia ecranului este foarte subțire și are o ușoară curbură.

Prețul a fost comunicat la 305$ de către persoana care a dezvăluit imaginile de produs. Cel mai ieftin model se așteaptă cu 4GB RAM și 32GB spațiu de stocare, care dacă mă întrebați este mai mult decât suficient pentru a rula orice aplicație, a face multi-tasking, etc.

Ecranul 5.5 inch, 1080p, procesorul este aproape sigur un Snapdragon 820, are cititor de amprentă, NFC iar pe 14 Iunie totul ar trebui să devină și realitate.

Telefoanele lor sunt printre puținele chinezești pe care le recomand.

Au apărut și mostre de fotografii făcute cu OnePlus 3 înainte de lansare, enjoy.

https://mobile.twitter.com/oneplus/status/740544526209540096

La eveniment vor lansa și un device pentru realitate virtuală numit Loop. Lucrurile devin foarte

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: