Site-urile de poker isi iau avant si in Romania

Publicat pe 14 aug. 2012 - 16:10 de Tita Mihai

Jocurile de noroc exista de cand lumea, asta stim cu totii insa nu stiu cati dintre voi stiu ca jocul de poker este practicat de aproape 200 de ani, acest tip de joc era jucat in cazinouri, baruri, etc, iar jucatorii urmareau fie sa obtina un castig fie pur si simplu sa se bucure ca si-au invins adversarii la o partida de poker. Treptat poker-ul a castigat tot mai multi adepti, iar acum odata cu boom-ul tehnologic poker-ul si-a facut aparitia si pe calculatoarele personale. 

Primul joc de poker virtual a aparut acum 13-14 ani in urma si de atunci companiile care ofereau site-uri de poker virtual au aparut ca ciupercile dupa ploaie in toata lumea. Daca acest fenomen pare a fi relativ nou, in Romania acesta este si mai nou, cativa ani de zile, companiile si-au dat seama ca zona de est este o mina de aur neexploatata si au inceput sa vina sa prospecteze piata si mai apoi sa faca investitii masive si chiar sa lanseze site-uri in limba romana.

Site-urile de poker online ofera posibilitatea utilizatorilor sa joace de placere fara sa piarda nici un ban real, insa in aceeasi masura site-urile ofera bonusuri consistente celor care joaca ” pe bune ” adica cu bani adevarati. Unele site-uri iti promit marea cu sarea in incercarea de a te ademeni, iar altele isi stimuleaza clientii facand apel la inteligenta acestora si la cunostintele lor in materie de poker, afirmand ca daca esti intra-devar bun poti castiga oricat.

Reclamele acestor site-uri sunt peste tot in mediul online mai ales pe retelele de socializare, si aici nu vorbim doar de poker ci si de alte jocuri de noroc precum loterie, ruleta, remi sau jocuri pe care le intalnim in casino de tip slot machine, aceste tipuri de jocuri de noroc sunt printre cele mai jucate jocuri online. Poker-ul este pana la urma urmei un joc de risc dar si un joc care poate provoca dependenta mai ales atunci cand castigi. Fiecare trebuie sa isi cunoasca limitele si sa stie cand e momentul sa se opreasca sau de ce nu sa continue atunci cand observa oportunitatea de a castiga o suma frumusica.

Voi jucati poker online ? Ce parere aveti despre jocurile de noroc pe Internet ?

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: