Huawei MediaPad 10 FHD isi face aparitia la FCC

Publicat pe 14 aug. 2012 - 12:08 de Tita Mihai

La inceputul anului chinezii de la Huawei au anuntat ca vor sa lanseze o tableta numita MediaPad 10 FHD, cu care sa cucereasca piata din SUA. Huawei MediaPad 10 FHD tocmai a trecut pe la FCC ( Federal Communications Commission ) pentru a primi avizele necesare unei lansari in Statele Unite. Tableta de 10 inci cu rezolutia de 1920 x 1200 pixeli are un procesor K3 quad core de 1.5 Ghz  si un procesor grafic cu 16 nuclee care promite sa ofere o experienta de gaming intensa.

MediaPad 10 FHD va rula Android 4.0 ICS, cu posibilitate de upgrade la Jelly Bean si va oferi suport pentru Wi-Fi, Bluetooth si 4G LTE. Printre altele mai avem si o camera foto principala de 8 megapixeli, una secundara de 1.3 megapixeli si o baterie de 24.4 Whr. Nu exista detalii prind pretul sau disponibilitatea insa daca cei Huawei ii vor pune un pret corect, s-ar putea sa dea lovitura si tableta lor sa fie un concurent serios pentru Galaxy Tab 10.1 sau Asus Transformer.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: