Samsung Galaxy S Plus – Unboxing si pareri

Publicat pe 19 nov. 2011 - 20:03 de Mîrzac Iulian

Revenim in zona reviewurilor cu un Samsung Galaxy S Plus un smartphone din gama mainstream lansat in vara acestui an. E genul de smartphone care mi se pare cel mai bun pentru a fi cumparat. Sunt adeptul telefoanelor cu pret mediu care au raport performanta/pret bun, iar Galaxy S Plus se incadreaza perfect in acest profil.

Ofera un ecran destul de generos de 4 inci, cu rezolutie 480×800 pixeli, Gorilla Glass, procesor Snapdragon la 1.4 Ghz, camera frontala pentru video call, iar camera de baza are 5 megapixeli. Ecranul raspunde foarte bine, si tastatura virtuala este foarte precisa, reusesc sa scriu rapid fara greseli. Timpul de raspuns la orice aplicatie care o deschid, si la schimbarea meniurilor este foarte scurt. Ca sistem de operare foloseste Android 2.3.3 Gingerbread, care ajuta probabil la acest timp de raspuns mic. Spatiul de stocare intern este de 8GB, are capacitate de transfer prin 3G de 14.4 Mbps, si chiar suport DLNA. La prima vedere pare a fi telefonul perfect la pretul de aproximativ 1.300 Lei, chiar si bateria imi pare a tine mai mult decat la ce am mai testat pana acum cu ecran mare si procesor atat de puternic.

Unboxing si Demo

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: