Marti e ziua Netcamp 2011

Publicat pe 19 nov. 2011 - 20:36 de Mîrzac Iulian

Marti de dimineata de la ora 9:00 pregatitiva de noi informatii din domeniul IT. Voi transmite live de la Netcamp 2011, ca blogger oficial, evniment dedicat antreprenoriatului online. Locul unde antreprenorii, developerii si designerii de aplicatii web, aplicatii pentru telefoane mobile, se intalnesc pentru a crea urmatorul Facebook sau Google.

Evenimentul va cumprinde in prima jumatate a zilei doua conferinte: Despre puterea antreprenoriatului Online si Noile oportunitati ale internetului. In a doua jumatate vor fi trei micro evenimente Start-up Now!, MobileDev si We Work Web.

Programul complet al evenimentului il gasiti aici.

Voi transmite pe canalele obisnuite:

Twitter: http://twitter.com/mirzaciulian

Facebook: http://www.facebook.com/mirzaciulian

Si pe ITnewz.ro printr-un blog post.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Dli 21/11/2011 at 12:03 - Reply

    Sper sa reusesc sa te prind si eu. Chiar sunt curios care sunt ultimele idei din antreprenoriatul online. Foarte multe oportunitati noi asa ca sper sa aflu vreun tips.

    • Mirzac Iulian 21/11/2011 at 12:52 -

      te astept pe canalele de comunicare de mai sus. Ma mai batea gindul unui live stream dar cred ca nu prea isi are rostul un stream de proasta calitate. Plus ca ar fi prea mult deodata.

Postează un comentariu: