Samsung Galaxy S III se va vinde din luna Mai

Publicat pe 6 feb. 2012 - 23:44 de Mîrzac Iulian

Deja stim ca Galaxy S III va fi prezent la Mobile World Congress 2012 care are loc la Barcelona la sfarsitul lunii, dar se aude ca pe piata va aparea undeva in apropierea verii pentru a treia generatie a smartphoneului.

Luna Aprilie este cea in care se zvoneste ca Samsung S III ori va fi lansat oficial ori va intra la vanzare, inca nu se stie… Nici specificatiile nu sunt oficiale insa zvonurile credem ca sunt foarte aproape de realitate din moment ce pana acum la Samsung zvonurile s-au adeverit in mare parte.

Carcasa este asteptata sa fie de numai 7 milimetri grosime si ar insemna sa fie cel mai subtire smartphone al lor din moment ce Galaxy S II are o grosime de 8.49 mm. Camera foto pe care o va avea este de 12 Megapixeli iar camera secundara va avea 2 Megapixeli. Ecranul un Super AMOLED Plus care va lumina totul in jur, in timp ce sistemul de operare va fi Android 4.0.  Procesorul trebuie sa fie un quad-core  iar pentru anumite tari va fi disponibil cu conectivitate 4G LTE si ca memorie va avea 1GB RAM.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: