Aparat foto compact rezistent la socuri de la Canon

Publicat pe 7 feb. 2012 - 19:04 de Mîrzac Iulian

Au trecut cam trei ani de cand Canon a lansat PowerShot D10 submersibilul pe care l-am testat si eu si care mi-a placut enorm de mult cu designul sau durabil, iar acum Canon ne aduce PowerShot D20. Acest model este deasemenea un aparat foto compact cu corp rezistent la socuri, la submersie in apa pana la 10m adancime, rezistent la praf si inghet (buna pe vremea de afara).

PowerShot D20 ca si versiunea dinainte va avea un senzor CMOS capabil de imagini de 12.1 Megapixeli, va incorpora un procesor de imagine DIGIC 4, insa are in plus un zoom optic mai mare adica de 5x.

Si pe partea video Canon a imbunatatit seria introducand filmarea Full HD 1080p careia i-au adaugat functia Movie Digest care atunci cand vei face o fotografie va inregistra si cele 4 secunde dinainte de a apasa pe buton in format video (rezolutie 720p). Cu aceasta functie vei face un fel de „Making Of” al aventurilor tale, insa 4 secunde nu stiu daca sunt chiar indeajuns.

Obiectivul atasat camerei este unul cu capacitate wide de 28mm, iar ecranul LCD va primi un upgrade avand o dimensiune tot de 3inci dar cu 460.000 de puncte cu tehnologia PureColor II.

Aparatul poate fi luat la un inot imediat ce a fost despachetat in limita a 10m adancime veti putea utiliza modul Underwater Macro, quick AF, si capacitatea de echilibrare a balansului de alb. Pentru adancimi mai mari veti putea utiliza optional carcasa WP-DC45 care are si blit extern capabil sa lumineze pana la maximum 40m.

Canon PowerShot D20 are si un modul GPS cu care vei putea inregistra locatia filmelor/fotografiilor ca apoi sa puteti vizualiza in Google Earth fiecare loc in care ati fost.

Camera va fi valabila din luna Mai in magazine si va avea un pret de aproximativ 349£. Speram si la un test dupa luna Mai.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: