Samsung foloseste tehnologie extraterestra ! [Video]

Publicat pe 2 sept. 2013 - 21:21 de Mîrzac Iulian
|
Postat în
Fără categorie
1674
Etichete:

Samsung

Samsung pregateste evenimentul cu lansari multiple de la IFA 2013 Berlin si cum ar putea face asta mai bine decat printr-un material video care sa te faca sa iti doresti sa fii acolo la lansare. Samsung Galaxy Gear un ceas de mana inteligent (care eu nu le suport, pentru ca sunt prea mici pentru a fi folosite drept smartphone, dar vom vedea cat de utile si practice sunt ele), Galaxy Note 3 (smartphone-ul) si Galaxy Note 12.2 (tableta gigant).

Privind in ansamblu pot sa zic ca le astept cu mare curiozitate pe fiecare dintre ele, Smart Watch-ul pentru ca ar trebui sa ofere o cu totul alta experienta (probabil functii fitness / sport, health prin care sa „citeasca” mai multi indici legati de sanatate, etc.), Galaxy Note 3 pentru ca trebuie iarasi sa ridice stafeta de viteza / timp de raspuns, si autonomie mare cum a facut-o si pana acum printre telefoanele Android cu Note si Note 2 si in final Galaxy Note 12.2 pentru ca este singura printre putinele tablete de dimensiuni mai mari de 10″ si care ar trebui sa iasa in evidenta poate cum primul Note a facut-o langa Galaxy S2. Sa vedem cum vor face toate astea noile device-uri, lupta este acerba.

Pana Miercuri 4 Septembrie priviti videoclipul de mai jos.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: