Acer Liquid S2 va putea inregistra videoclipuri 4k !

Publicat pe 2 sept. 2013 - 22:59 de Mîrzac Iulian

Acer Liquid S2

Samsung lanseaza ceva, HTC altceva si totusi mai exista si companii ca Acer, care daca va amintiti a cam facut furori cu Cloudmobile S500 anul trecut. Anul acesta incearca sa se mai remarce inca odata prin Acer Liquid S2 care conform specificatiilor publicat pe Internet va putea filma la rezolutie 4K, sau Ultra HD daca doriti. Acer Liquid S2 va avea un ecran IPS de 6 inch cu rezolutie 1920×1080 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 si va veni cu Android 4.2 Jelyy Bean preinstalat.

Presimt ca va face deja cu ochiul configuratia la acest telefon, si ca o sa-l salvati undeva in bookmarks ca sa-l cautati atunci cand va ajunge pe piata.  Configuratia lui Liquid S2 include si mai multe: memorie RAM 2GB, memorie interna pentru stocare 16GB, WiFi 802.11ac, 4G LTE si un acumulator „gras” de 3300 mAh care ar trebui sa il mentina cel putin pe „linia de plutire” (1 zi de utilizare).

Camera frontala este de 2MP si cea principala de 13 MP cu obiectiv de 24 mm si senzor cu iluminare prin spate pentru imagini mai bune pe lumina mai slaba. Cititi cu atentie aici: Va putea inregistra videoclipuri la rezolutie 4K, sau 1080p cu 60 fps sau imagini de rezolutie mai mica in slow motion care vor fi redate de 1/4 din viteza obisnuita.

Poate va intrebati ce faceti cu materialele video 4K sau pe ce le veti reda, in afara de smartphone-ul care va putea decoda materialul inregistrat, insa raspunsul este destul de simplu: tehnologia avanseaza extraordinar de rapid asa ca un smartphone capabil de inregistrare la rezolutii inalte nu ar strica, mai ales daca ne gandim ca incep sa apara televizoarele 4K in timp ce PC-urile mai puternice nu au nici o problema in a le reda, iar Youtube poate incarca materiale video la rezolutii inalte cum e cea de 4K.

Ecranele cu rezolutie 1080p incep si ele sa devina din ce in ce mai populare asa ca asta ar trebui sa fie ultima voastra grija.

Configuratia suna foarte bine, dar sa mai vedem si la ce pret va ajunge pe piata autohtona si ce performanta reala va oferi in utilizarea de zi cu zi, ca asa multe configuratii suna bine…

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: