O noua tableta Lenovo cu Android din August

Publicat pe 21 iul. 2011 - 17:21 de Mîrzac Iulian

Lenovo ne aduce o tableta cu sistem de operare Android. Este destinata oamenilor de afaceri si integreaza cateva functii enterprise. Lenovo Thinkpad are specificatii destul de obisnuite la tabletele de astazi: un ecran de 10.1 inci, rezolutia este de 1280×800 pixeli, procesor dual-core  de 1 Ghz NVIDIA Tegra 2, WiFi, HDMI, modul 3G optional, si sistemul de operare Android 3.1 instalat pe un spatiu de stocare de 64 Gb.

In orice caz tableta nu are doar atat ci mai tine si cativa asi in maneca si anume: un pix electronic pentru scriere de mana sau pentru desen, si o tastatura Folio cu sistemul TrackPoint de la Lenovo.

Tableta va avea ca si Thrive un port USB si un card reader pentru cardurile SD care va suporta date encryptate. Pe langa spatiul fizic de stocare, clientul va primi si 2GB spatiu de stocare in cloud pentru a face transferul de date mai usor intre device-uri. Ecranul tabletei va fi de tip IPS si va avea protectie Gorilla Glass. Dimensiunile si greutatea tabletei au fost reduse fata de predecesor.

Lenovo Ideapad Thinkpad

Design-ul este putin neobisnuit Lenovo atasand butoane fizice in partea dreapta a tabletei, mai ales daca ne gandi ca sitemul de operare Android este destinat utilizarii touchscreen. Probabil au vrut sa fie niste butoane 100% sigure, care sa poata fi actionate chiar si daca se blocheaza sistemul de operare.

Optional tableta Lenovo Thinkpad va putea fi cumparata impreuna cu un docking station cu iesiri HDMI, USB, microfon si stereo 3.5 mm.

Lenovo ThinkPad va avea pretul de pornire la 499$ si urmeaza sa fie lansata in luna august in America apoi incepand livrarile in alte parti ale lumii din septembrie-noiembrie.

Pentru ca nici Lenovo Ideapad K1 nu a ajuns in magazinele din Romania nu se stie nici daca tableta Lenovo Thinkpad va ajunge prin zona.

Lenovo Ideapad Thinkpad

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: