Puteți juca Super Mario 64 în browser

Publicat pe 31 mart. 2015 - 8:29 de Mîrzac Iulian

Super Mario 64Ne mai apucă și pe noi nostalgia când vedem astfel de anunțuri, și din acest motiv vă trimitem și vouă să vă bucurați de acest joc în cazul în care ați prins jocurile Nintendo din anii ’90. Jocul despre care vă povestim astăzi: Super Mario 64 poate fi jucat direct în Browser pe orice sistem de operare, singurul necesare fiind Unity, pluginul care se folosește pentru jocurile creat cu engine-ul lor.

Jocul nu este cel original, însă reproduce foarte bine jocul din acele timpuri, au creat primul nivel, doar pentru a demonstra capacitatea motorului grafic Unity. Jocul poate fi jucat și de pe gamepad-uri pentru ca experiența de joc să fie cât mai apropiată cu cel din anii ’90. Developerul nu are în plan dezvoltarea următoarelor niveluri, dar cine știe, dacă vor juca acest joc numeroase persoane atunci probabil își va schimba și planurile pentru el.

Aici găsiți jocul

Mai jos puteți vedea cum arată

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: