LG Leon și Samsung Galaxy Core Prime în Exclusivitate la Vodafone!

Publicat pe 31 mart. 2015 - 8:56 de Mîrzac Iulian

Vodafone Mall PlazaEram în Plaza Mall zilele trecute și trecând pe lângă un magazin Vodafone am fost curios să văd ce modele noi au mai apărut și au și expus să le butonez puțin. Mă uit pe la cele ieftine sub 700 lei pentru că eram și în căutare de un smartphone mai ieftin pentru cineva și am zis să nu ratez ceva. Ținând cont că multe companii lansaseră la Mobile World Congress la Barcelona numeroase noi modele era imposibil să nu fie ceva nou.

Am fost surprins să dau peste două cele mai interesante și mai căutate telefoane mobile din zona de preț de 700 lei, dar care acum sunt reduse la 549 lei ca de lansare așa. Am încercat să le găsesc și la alte magazine, sau operatori. Se pare că se găsesc exclusiv doar la Vodafone. Nu știu până când, dar aș zice să vă grăbiți dacă sunteți în căutare de un smartphone 4G cu ultimele versiuni de Android. LG Leon are Android 5.0, iar Samsung Galaxy Core Prime are Android 4.4.4 KitKat.

Dacă luați cu abonament și nu la liber, prețul va fi și mai mic atunci. Pentru cel mai mic abonament este 450 lei telefonul, iar pentru un abonament de 15$ telefoanele vor costa 387 Lei.

LG LeonLG Leon 4G

Îl recomand pentru sistemul de operare nou. Este ultima versiune de Android 5.0 , au apărut niște variații între timp ale versiunii 5, dar măcar vine cu el preinstalat și vă bucurați de cea mai nouă experiență Android pe un telefon ieftin. Folosește același design cu butonul on/off și cele de volum pe spate, este foarte asemănător cu LG G2 Mini, pe care-l folosesc acum ca telefon personal și care pornise anul trecut cu un preț de 1.200 lei și a ajuns de Black Friday la 670 lei, acum e 780 lei, de aici tragem concluzia că la 549 lei acest nou model își merită banii din plin.

Specificații complete LG Leon

Samsung Galaxy Core Prime

Samsung Galaxy Core Prime 4G

Are și el 4G tot 150Mbps dar 3.5G sau HSPA cum i se spune are viteza mai bună față de cel de sus. Are Android 4.4.4 în contrast cu LG Leon care are noul Android: Lollipop, dar ecranul mi s-a părut extraordinar de bun pentru prețul la care se vinde. Pot spune lejer fără să mai testez nimic la el că Galaxy Core Prime s-ar putea să aibă cel mai bun ecran din această zonă de preț, cel puțin dintre telefoanele disponibile pe piață. Chipsetul pe care-l integrează (Snapdragon 410) este puțin mai nou față de cel de pe LG Leon (Snapdragon 400), și asta ar putea însemna viteză mai mare și rularea aplicațiilor mai rapid. În final telefonul este cu 10g mai ușor decât LG Leon.

Specificații complete Galaxy Core Prime

Nu ratați ofertele, sunt disponibile doar un timp limitat, apoi telefoanele se vor găsi doar la un preț mai mare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: