PS3-ul de 80gb va “suferi” un upgrade de pana la 120 – 160 gb.

Publicat pe 31 ian. 2008 - 21:56 de Tita Mihai

PS3            Asta daca ar fi sa dam crezare unui scurgeri de informatii din cadrul Sony. Cand PS 3 a fost lansat acum aproape un an,a fost vandut la inceput sub 2 forme: PS 3 de 20 gb si PS 3 de 60 gb. Dupa o vreme modelul de 20 gb nu s-a mai produs si cel de 80 de gb i-a luat locul apoi a venit randul celui de 60 gb care a fost inlocuit de cel de 40 gb. Dar lucrurile nu sunt chiar asa de simple totusi. Acum din cate se pare a venit randul consolei de 80 gb sa fie inlocuita.             Noul model va fi comercializat la un pret de 499 $. Se crede ca noul model va fi echipat cu un harddrive de 120 sau 160 gb si va avea un controller Dual Shock 3. Aceasi sursa ne mai informeaza ca,odata ce stocul de console PS 3 de 80 gb se va epuiza,filmul Spider-Man 3 nu va mai fi livrat la pachet cu consola PS 3 de 40 gb.

Zvonul pare a fi destul de real avand in vedere obiceiul Sony in privinta consolelor PS 3. Dar daca va fi lansat un nou model,va avea acesta probleme de compatibilitate hardware sau software? Sau nu? Trebuie totusi sa asteptam o confirmare oficiala a acestui zvon. Dar viitorul nu arata prea bine pentru posibilii posesori de console PS 3 care vor dori sa ruleze jocuri pentru PS 2 pe consolele lor next-gen.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: