SanDisk SDHC de 32Gb

Publicat pe 31 ian. 2008 - 22:22 de Mîrzac Iulian

Sandisk SDHC 32Gb       SanDisk s-a intrecut pe sine si a dublat memoria ultimului card SDHC de la 16Gb la 32Gb (acum cardurile de 16Gb e vechi). Cardul va putea fi cumparat din aprilie, cand va putea fi comandat pentru 349 $. Deasemenea o versiune noua de 16Gb si de 8Gb din seria Ultra II SDHC Plus cu conector USB va intra pe piata din martie pentru 179 $ si respectiv 100 $.

Ideal pentru camerele digitale tip point-and-shoot care pot inregistra si secvente video cat si fotografii, cardurile ofera atat viteze mari pentru citire cat si pentru scriere de 15 Mb/s, urcand de la 10Mb/s pentru citire si 9Mb/s pentru scriere.

„Pentru ca tehnologia evolueaza repede, camerele vor avea din ce in ce mai multi megapixeli, iar noile camcordere high-definition care inregistreaza  pe carduri vor fi introduse, fisierele vor ocupa mai mult spatiu si vor fi necesare carduri cu o capacitate si o viteza ridicata”, a spus Susan Park director de marketing senio, pentru cardurile SanDisk Ultra II.

           „Camerele sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru inregistrare de clipuri, care cer mai multa memorie si capacitate. Aceste capacitati enorme a seriei SanDisk Ultra II ai va scuti de griji pe utilizatori lasandu-i sa faca mii de fotografii si ore de secvente video high-definition pe un singur card, pe deoparte viteza de scriere si citire marind viteza cu care se fac fotografiile si transferul de pe camera sau card (direct) pe PC „, a adaugat.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: