Prima camera care filmeaza HDR FullHD

Publicat pe 4 aug. 2011 - 22:14 de Mîrzac Iulian

S-au mai facut filme HDR si in trecut insa de data aceasta nu sunt imagini post procesate redate la 30 de cadre pe secunda si inregistrate de camere diferite sau cine stie prin ce alte artefacte create de ingineri sau fotografi. De data asta camera video AMP aduce prima tehnologie care imparte lumina si o distribuie simultan catre trei senzori de imagine care sunt bineinteles expusi diferit.

Aparatul foto filmeaza 1080p la 24cps sau 30cps, in format raw necompresat pe un SSD si functioneaza cu orice tip de montura Nikon F.
Pentru a intelege mai exact ce presupune o astfel de filmare AMP promite ca pe un SSD de 256GB veti putea inregistra cam 30 de minute pe filmarea de 24cps (care ocupa bineinteles mai putin).

Camera video va putea fi cumparata la sfarsitul acestei veri insa nu va fi disponibila pentru productie in masa, dar nici suma nu se stie inca si mai mult ca sigur va fi foarte mare, cum se intampla deobicei cand apare ceva inovativ. Cine vrea sa afle mai multe despre HDR intrati aici.

Site-ul companiei www.amphdr.com pentru cine doreste sa se inscrie pe lista de clienti.

O scurta demonstratie cu cadre comparative.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: