Parteneriat între Sennheiser și Samsung

Publicat pe 25 apr. 2017 - 8:16 de Mîrzac Iulian

​Compania germană a anunțat un parteneriat împreună cu Samsung pentru a aduce cea mai nouă tehnologie audio pentru sunet 3D pe telefoanele lor.

Tehnologia poartă numele AMBEO și vor să o integreze în căștile care vor fi livrate împreună cu telefoanele și tabletele Samsung în viitor.

Sennheiser alege să facă această mutare pentru că în prezent căștile cu această tehnologie sunt compatibile doar cu telefoane iPhone care nu sunt foarte potrivite pentru mediul VR unde ar putea fi folosite la întreaga lor capacitate.

Sunt telefoane care pentru căștile VR mai avansate pot oferi o calitate mai bună prin ecranul mai mare și eventual rezoluția ecranului care poate fi mai mare pe anumite telefoane Android.

Samsung a ales să lucreze cu Samsung pentru că îi poate oferi cea mai bună acoperire și pentru că va adăuga clienților o încredere mai mare în brandul lor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: