Orange Romania va participa la licitatia pentru licenta WiMax

Publicat pe 31 mart. 2008 - 20:12 de Mîrzac Iulian

In cadrul unei conferintei de presa sustinute de catre presedintele France Telecom, Didier Lombard, care viziteaza Romania, acesta a tinut sa precizeze ca Orange Romania va participa la licitatia pentru una dintre licentele WiMax ce vor fi puse la bataie de catre autoritatile romane in acest an, aceasta devenind o prioritate pentru grupul francez, in urma achizitionarii celorlalte licente broadband de catre companie.
„Achizitionarea acestei licente inseamna sporirea capacitatii de transmitere a datelor in retea si extinderea latimii de banda, iar Orange Romania doreste exact acest lucru”, a declarat directorul general al Orange Romania, Richard Moat.
In urma cu doua saptamani, Guvernul a emis o Ordonanta de Urgenta ce permite lansarea licitatiilor pentru doua licente comerciale de tip WiMax (Internet fara fir, in banda larga), astfel incat primele servicii de tip WiMax sa fie disponibile in Romania in cea de-a doua jumatate a anului 2008.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: