Oglinda Cybertecture va deveni realitate

Publicat pe 15 oct. 2010 - 1:18 de Tita Mihai

Desi pare a fi doar un nou gadget extravagant cu design frumos, fara functii practice si fara vreo sansa de a fi produs in masa, din fericire nu este cazul cu acest gadget care tocmai a fost lansat in Hong Kong. Atat display-ul cat si sistemul de operare cu care va fi echipata Oglinda Cybertecture se pare ca vor fi ale firmei producatoare si nu ale unei companii cunoscute, deocamdata. Producatorii promit ca gadgetul va oferi in viitor acces la mesagerie, buletine meteo, calendar, si alte aplicatii printre care si cea de fitness-tracking.
Cateva dintre caracteristici:

  • Dimensiuni 800 x 500 x 50mm
  • WiFi
  • Boxe stereo de 10w
  • Rezistenta la apa si condens

Pretul de lansare al unei astfel de jucarii se invarte in jurul sumei de 8000$, iar producatorii se asteapta la comenzi care sa depaseasca doua milioane de unitati in primii trei ani.
Puteti plasa o pre-comanda in decembrie si oglinda va va fi livrata candva la mijlocul anului viitor.
Internetul a fost invadat cu filmulete despre ce poate sa faca Oglinda Cybertecture, asa ca va oferim si noi cateva.Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: