Steve Jobs: „Avem degetele prea groase pentru o tableta iPad de 7 inci”

Publicat pe 19 oct. 2010 - 21:00 de Tita Mihai

In ciuda zvonurilor, cei de la Apple se pare ca nu vor scoate pe piata un iPad de 7 inci si asta din cauza ca, dupa spusele lui Jobs, avem degetele prea groase pentru a putea folosi eficient o tableta de doar 7 inci, tot dupa spusele lui Steve Jobs crearea unei tablete iPad mai mica de 10 inci nu are nici un rost.

„Cercetatorii de la Apple au facut multe teste in aceasta privinta si au inteles de ce o tableta de minim 10 inci este ideala pentru viitoarele aplicatii, pentru ca exista anumite limite clare de spatiere, cand vine vorba de cat de aproape pot fi intre ele aplicatiile care apar pe ecranul touchscreen” a mai precizat Jobs.

Din punctul meu de vedere, fara studii de cercetare, cred ca un dispozitiv de 7 inci se poate folosi lejer daca are software-ul adaptat la acel ecran, redimensionand iconurile, eliminand poate aplicatii care chiar nu au ce cauta pe un dispozitiv de 7 inci. Fiecare dispozitiv este destinat unei categorii de clienti.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: