O viziune asupra viitorului iOS 7 ?

Publicat pe 20 mai 2013 - 22:41 de Benţalo Roman

maxresdefault

De când Apple a devenit o putere pe plan mondial, produsele sale au fost uneori preluate de entuziasti care au în biblioteca lor un număr enorm de concepte diferite, variind de la design-ul exterior  al dispozitivelor până la detalii în interfața sistemului de operare.

Dezamăgitor e faptul că din toată această masă nesfârșită de idei  sunt demne de atenție doar câteva concepte care mai urmează principiile stabilite de Apple în design-ul lor.

Atunci când am așteptat iPhone 5 se intrevedeau schimbări radicale în sistemul de operare insa nu a fost asa. In cazul  iOS 7 ar trebui sa vina cu schimbari mai mari la urmatoarea versiune, nu numai pentru a veni cu noi imbunatatiri si functii/optiuni care le lipsesc ci si pentru a-si repara greselile facute anul trecut cu Maps si cu bugurile de sistem.

Desigur acesta este în continuare același iOS, dar se vorbește fără sfarșit despre schimbarea interfeței grafice, făcându-ne să ne gândim la ceea ce va fi un sistem de operare  de la Apple actualizat pentru ziua de azi. Din fericire printre noi sunt cei care merg dincolo de gândirea convențională, transferând ideile pe calcultator sau pe hârtie.

Designerii in fiecare an încearcă să se întreacă unul pe altul cu deciziile lor extreme, în următoarea versiune de iOS. Numai dacă scriu pe Google ”flat iOS7″ conceptele curg astfel că nu mai gasești sfârșitul ideilor. Dacă și voi vă gândiți la aspectul de iOS 7 vă sugerez să priviți mai jos cum nu va arăta noua versiune a sistemului.

Mai jos – Exemple de interfețe iOS 7 de la diversi designeri:

IMG_0175 IMG_0174  IMG_0172-533x500 IMG_0168-507x500 IMG_0169-507x500 IMG_0171-599x500

Voi ce v-ati dori de la iOS 7 ?

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: