ASUS Fonepad primeste un upgrade hardware

Publicat pe 22 mai 2013 - 23:25 de Mîrzac Iulian

ASUS Fonepad

O versiune imbunatatita a tabletei ASUS Fonepad care a iesit in evidenta la inceputul acestui an pe plan International si luna aceasta in Romania este in lucru. Fonepad a venit cu diferentiatoare clare: procesorul ULV care a fost utilizat in locul ARM-ului: Intel Z, functia 3G pentru date alaturi de care s-a introdus si comunicarea prin voce asa ca puteti da si apeluri prin tableta, slotul microSD pe care Nexus 7 nu-l are si dupa care utilizatorii tanjesc si nu in ultimul rand pretul pe care Fonepad cu 3G si 16GB il are cat Nexus 7 16 GB fara 3G.

Asus Fonepad nu stiu cat de bine s-a vandut la noi. Probabil nu la fel de bine ca Nexus 7 care a avut publicitate mult mai mare si totusi ofera o configuratie buna.

In orice caz viitorul upgrade pentru Asus Fonepad va aduce urmatoarele schimbari: procesor putin mai rapid Intel Atom Z2640 la 1.6 GHz (fata de 1.2Ghz model inferior), si 32 GB spatiu de stocare.

Restul specificatiilor nu se schimba, tot un ecran IPS 7 inci, 1280x 800 pixeli, slot microSD, WiFi, GPS, HSPA+ si camera frontala si principala. Noua versiune a tabletei se vinde cu 60$ in plus in Taiwan deci posibil sa se vanda cu vreo 400 lei mai mult la noi decat modelul disponibil in prezent pe piata din Romania.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 23/05/2013 at 10:39 - Reply

    Diferenta de performanta intre cele doua procesoare este destul de mica, Atom Z2420 e chiar de generatie mai noua si optimizat pentru consum mai mic.

Postează un comentariu: