NVIDIA pregateste o tableta cu propriul SoC Tegra 4 [Zvon]

Publicat pe 12 aug. 2013 - 17:29 de Mîrzac Iulian

Tegra Tab

Au aparut mai multe stiri care indica catre NVIDIA. Dupa ce au lansat NVIDIA Shield consola de jocuri portabila care a atras multa atentie in ultimul an, acum vor sa-si lanseze propria tableta de 7 inch. Imaginea de mai sus pare a fi reala si in stilul NVIDIA care l-a adoptat pentru Shield ( ma refer la designul si materialele utilizate).

Este interesant pentru ca si pe AnTuTu A aparut un test realizat de o persoana din China pentru un device cu numele: “TegraTab7-Premium” care a obtinut un scor de 27,643 puncte. Este asteptat sa vina cu Tegra 4 care are o frecventa de 1.8 GHz si foloseste Android 4.2.2 Jelly Bean ca sistem de operare preinstalat. Scorul nu este extraordinar de mare cat ne-am astepta de la ultimul SoC Tegra, dar nu asta e cel mai important pana la urma la un device mobil.

Tegra Tab AnTuTuZvonurile spun ca ar include in  configuratie si: un ecran 1280 x 736 pixeli de 7 inch, o camera foto de 5 MP, iesire HDMI, micro SD si suport pentru stylus.

Nu m-ar mira sa fie real zvonul lansat in presa internationala, dar asta ramane de vazut in lunile ce urmeaza daca tableta va ajunge pe piata si cum se va diferentia de ceilalti producatori.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 13/08/2013 at 10:23 - Reply

    Nvidia nu a reusit sa convinga marii producatori de tablete sa foloseasca Tegra 4. Cred ca sunt doar doua modele, Toshiba Excite Pro si HP SlateBook x2, iar Google si Asus au renuntat la Tegra in noul Nexus 7.
    Cred ca modelul aparut in teste o versiune demo pentru producatori, la fel ca telefonul Phoenix cu Tegra 4i.

Postează un comentariu: