Noutati despre ASUS Padfone

Publicat pe 30 mai 2011 - 23:11 de Tita Mihai

Compania Asus este cunoscuta pentru faptul ca incearca sa surprinda atat concurenta  cat si clientii cu produsele si tehnologiile sale.  Cum am scris intr-un articol anterior Asus pornise o campanie pe Facebook de promovare a noului sau device care se pare ca  poarta numele de PadFone,  atunci v-am prezentat cateva poze dar care nu aratau „PadFone-ul” in intregime, acum  am facut rost de poze care prezinta PadFone-ul in toata splendoarea lui. PadFone-ul este de fapt un device 2 in 1 la propriu,  un smartphone este integrat in tableta.

Prea multe detalii  in materie de hardware nu se cunosc, asteptam sa fim uimiti de performantele PadFone-ului, care  aproape sigur va rula cel mai nou sistem de operare Android si anume Honeycomb si un procesor Tegra 2 de la Nvidia.  Asus isi va prezenta PadFone-ul in cadrul Computex unde se va dezlega si misterul cu privire la dotarile device-ului. Iata mai jos poze proaspete  cu „rasfatatul” targului Computex de anul acesta.

 

 

 

 

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Catalina (S&T) 31/05/2011 at 15:22 - Reply

    Ieri au fost urcate pe youtube si cateva materiale video despre acest Padfone. Am vazut, de exemplu, ca daca vrei sa faci un apel, nu esti nevoit sa il scoti din tableta. Chiar eram curioasa.

    • Mirzac Iulian 01/06/2011 at 00:39 -

      Mie nu-mi pare asa o mare inventie si nu cred ca va avea vanzari extraordinare. Va fi printre tabletele cu vanzari mici.

Postează un comentariu: