Asus Eee PC 1025 prezentat la Computex

Publicat pe 1 iun. 2011 - 9:34 de Tita Mihai

Seria de netbook-uri Eee PC 1025 de la Asus este prima serie de netbook-uri de 10 inci de la Asus care vine cu un design al carcasei nou. Ultimul „facelift” a avut loc in urma cu aproximativ un an de zile. Netbook-ul a fost prezentat de Asus in cadrul unui eveniment din  Taiwan. Aceasta serie este bazata pe arhitectura Intel Atom Cedarview. Asus Eee PC 1025 dispune  de un webcam cu zoom de 4x si poate fi achizitionat cu o baterie cu 3 sau 6 celule.
Zona unde este asezat palm rest-ul este un pic mai ridicata fata de tastatura. Tastatura in sine nu  a suferit prea multe modificari. Se pare ca si pe acest model o sa gasim celebrul software Asus ExpressGate. ExpressGate este un sistem de  operare micut care va permite accesul la internet si alte cateva functii de baza fara  sa porniti sistemul de baza (ex. Windows). Procesoarele care vor echipa seria Eee PC 1025 sunt Intel Atom N2600 si  Intel Atom N2800, iar de partea video se vor ocupa solutiile grafice Intel GMA 3600 si 5650. Porturile HDMI, Bluetooth si USB 3.0 vor  fi si ele la post, iar tehnologia WiFi 802.11n isi va face si ea simtita prezenta. Preturile seriei se vor situa intre 250 si 300 $.

 

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: