Tableta misterioasa de la Asus

Publicat pe 25 mai 2011 - 16:07 de Tita Mihai

Se apropie Computex iar pe net incep sa circule zvonuri cu privire la ce device-uri vom putea admira acolo. Desi sunt secretosi producatori tot mai scapa cate o imagine (intentionat sau nu) cu un smartphone sau tableta doar doar or starni interesul potentialilor cumparatori. Asus a lansat recent o campanie pe Facebook numita „Break the Rules: Pad or Phone” in care putem observa doar silueta sau parte din silueta mai bine zis, unei tablete. Din poza respectiva nu putem deslusi mare lucru, noroc ca pe net circula poze mai clare cu noua  tableta Asus, decat cea postata in campanie.

In poze puteam vedea bucati din tableta, mostre din design-ul noii tablete de fapt. Mai multe detalii nu stim deocamdata, asteptam sa iasa Asus la rampa cu poze si specificatii oficiale.

 


Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Madd 28/05/2011 at 11:03 - Reply

    Apple a dat startul si acum toti marii producatori de calculatoare ii urmeaza exemplu si mi se pare normal deoarece tabletele reprezinta viitorul.

  2. Danny 26/05/2011 at 10:16 - Reply

    Suna interesant. Sunt curios cum o sa arate… :D

Postează un comentariu: