Nokia N9 – Unboxing

Publicat pe 4 nov. 2011 - 0:12 de Mîrzac Iulian

Il scoti din cutie si ti se pare pur si simplu perfect ! Singurele denivelari pe care le simti sunt cele de la imbinarea ecranului cu carcasa. Spatele foarte putin curbat si marginile rotunjite ofera un confort foarte mare, ma face sa-l tin tot timpul in mana si sa-l butonez.

Sistemul de operare MeeGo 1.2 are ceva din Windows Mobile. Se aseamana efectele de tranzitie dintre ecrane, si nu are un home-screen, are meniul care contine aplicatii de baza preinstalate, dar stergand cu degetul ecranul din dreapta sau stanga te duce catre un task manager, in care vezi mini ecranele aplicatiilor deschise, si de unde le si poti inchide usor tinand apasat pe orice aplicatie si apoi selectand butonul „x”. Urmatorul ecran este o zona de notificare pentru Twitter, Facebook, Meteo si data actuala.

Nu are decat trei butoane fizice: Unul pentru oprire/pornire/standby si cele doua pentru volum. Totul se poate face pe ecranul care raspunde perfect la comenzi nu am ratat nici o litera pana in acest moment in timpul scrierii SMS-urilor, e uimitor. De mentionat este ca foloseste microSIM pentru cartela de la operatorul de telefonie mobila.

Nokia N9 este un must have din punctul meu de vedere, ecran extraordinar, viteza buna, design impecabil (chiar daca in Ovi Store nu sunt chiar destule aplicatii).

In curand si review-ul complet.

Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. marius ionescu 08/11/2011 at 17:16 - Reply

  nokia n9 este un telefon impresionant, lipsa butoanelor dand o nota in plus de eleganta. acum am vazut ca au scos si lumia 800 . sunt foarte incantat de ultimele miscari facute pe piata de smart-phonuri de cei de la nokia.

  • Mirzac Iulian 09/11/2011 at 00:21 -

   Si mie mi-a placut enorm de mult Nokia N9. Este ceea ce lumea isi dorea de la un telefon. Are un soft simplu si ofera UX foarte bun. Este rapid si cred ca are potential sa fie si mai rapid.
   Este pe locul 2 in topul meu personal al smartphone-urilor !!!

Postează un comentariu: